Tjenester

Webdesign

Få en moderne, brukervennlig hjemmeside.

Grafisk design

Få hjelp med design av brosjyrer, plakater, flyers, grafikk for sosiale medier, logoer, rolluper, etc.

Hjemmesidene.no

Om oss

Vi tilbyr hjelp med nettsider, nettbutikker, grafisk design og annonsering.

Kontakt oss

Ikke nøl med å kontakte oss hvis det er noe du føler Gud leder deg til å spørre oss om.

Nyttige lenker:

Referanser

Ofte stilte spørsmål

Portifolio

Cookies

Personvern

Nettside

GodtNytt

Den nystartede organisasjonen ville dele ressurser og bygge et nettverk av kristne i Norge som utrustet dem til å dele evangeliet.

Kort om prosjektet

GodtNytt er en organisasjon for evangelisering og bibelutdeling. De ønsket en nettside som kunne spre visjonen og støtte kristne og menigheter i å nå ut med de gode nyhetene. Resultatet ble en nettside med ressurser for medlemmene og en nettbutikk der kristne kan kjøpe evangeliseringsmateriell til trykkpris. 

Fakta om prosjeket

Dato: 6. april 2021
Kategori: Nettsider

Utfordringen

Nettsiden retter seg mot ulike målgrupper. Noen ønsker å finne et bibelvers som kan gi styrke i en gitt situasjon. Andre ønsker å bli kjent med organisasjonen og melde seg inn. Distribusjon av evangeliseringsmateriell er også en viktig fuksjon. På nettsiden ønsket de å gjøre det enkelt å publisere blogg-innlegg for å inspirere medlemmene i evangeliseringen.

Vår løsning

Bildet øverst på forsiden illustrerer visjonen og danner en glidende overgang ned til nyhetene. Menyene i toppen og bunnen bidrog til en oversiktlig nettside der det er enkelt å finne frem. 

«Takk for flott hjemmeside og samarbeide «

Vi i GodtNytt har fått god hjelp til å lage vår egen hjemmeside. Vi har skrevet tekster og sendt over forslag til bilder. Det ble et flott resultat. Vi er kjempefornøyde med resultatet og samarbeidet. Endringer blir gjort på en utmerket måte og vi får og forslag til gode løsninger for hjemmesiden. Vi har og fått en egen nettbutikk som fungerer utmerket med bestilling av materiell. Kan anbefales om dere vurderer å lage hjemmeside.