Tjenester

Webdesign

Få en moderne, brukervennlig hjemmeside.

Grafisk design

Få hjelp med design av brosjyrer, plakater, flyers, grafikk for sosiale medier, logoer, rolluper, etc.

Hjemmesidene.no

Om oss

Vi tilbyr hjelp med nettsider, nettbutikker, grafisk design og annonsering.

Kontakt oss

Ikke nøl med å kontakte oss hvis det er noe du føler Gud leder deg til å spørre oss om.

Nyttige lenker:

Referanser

Ofte stilte spørsmål

Portifolio

Cookies

Personvern

100% fornøyd garanti og best pris garanti

Kan du finne et bedre tilbud enn dette?

Vi vet at du har mange tilbud å velge blant når du skal markedsføre deg. Vi mener at vi tilbyr en uslåelig kombinasjon – effektivt og punktlig arbeid, lave priser og god kvalitet. For å gjøre beslutningsprosessen din så enkel som mulig tilbyr vi både 100% fornøyd garanti og best pris garanti.

Du lurer kanskje på hvordan vi kan tilby en så sjenerøs tilfredshetsgaranti. Svaret er ganske enkelt: Vår kvalitet og service er så god at kundene skjelden er misfornøyd.

Det er verdt å stole på oss

Lær mer om våre garantier

Som du kan lese på siden «Om oss», er kvalitet og integritet to av våre kjerneverdier. Våre kunder sier at vi er omtenksomme, og det håper vi du også opplever i kontakten med oss!

100% Førnøyd Garanti

Fortell oss hva du er misfornøyd med

Hvis du er misfornøyd, vil vi at du skal vite at vi ønsker å lytte til deg. Gi oss først beskjed om årsaken til misnøyen din, slik at vi kan gjøre vårt beste for å løse problemet og gjøre deg fornøyd.

La oss prøve å finne en løsning

Avhengig av omfanget og varigheten av arbeidet med hjemmesiden din, kan prosjektet bestå av en av flere stadier. Hvis vi ikke finner en løsning på det du er misfornøyd med og du ønsker å kansellere prosjektet, betaler du ikke noe for det nåværende prosjektstadiet. 100% fornøyd garantien kan kun brukes én gang per person/organisasjon.

Best pris garanti

Vi sørger for at du får den best prisen

Tilbud er gyldig frem til du betaler

Send oss dokumentasjon på e-post som beviser at et matchende tilbud fra et annet norsk selskap har en lavere pris før du betaler.

Tilbudet må være gyldig hos leverandøren du henviser til når vi sjekker.

Det skal være et åpent tilbud til alle kunder – ikke et privat tilbud.

Referanser

Les hva de vi har arbeidet for tidligere skriver om hjelpen de fikk.

Prosjektet hadde god framdrift

Hjemmesidene.no har god kompetanse på oppsett og drift av nettsider og er lette å samarbeide med. Alle endringsønsker, små eller store, ble raskt tatt hånd om, slik at prosjektet hadde god framdrift. Anbefales varmt!

 

Else Kari Bjerva

Personalleder i Normisjon

De er fantastisk dyktige!

Hjemmesidene.no har gjort en enorm jobb! Flotte folk, virkelig helt fantastisk. Takknemlig for dem (og ikke bare all jobben de gjør) men det er en fantastisk hjelp i denne tid. De innehar mye egenskaper man trenger administrativt i en menighet og på en bibelskole.

 

Heidi Midling

Rektor ved Bibelskolen i Trondheim

Kreativt innhold av høy kvalitet!

I det daglige arbeidet vi har på skolen har det å få til gode innlegg på sosiale medier som Facebook og Instagram ikke vært lett. Det ble en byrde og ofte for lite regelmessig. Derfor har hjelpen fra hjemmesidene.no blitt til en så stor velsignelse for oss. Anbefales på det varmeste!

 

Bjørnar Strand

Klasseleder ved Bibelskolen i Trondheim

En uvurderlig hjelp!

Hjemmesidene.no sine bidrag i oppbyggingen av vår nettside har vært til uvurderlig hjelp. De har betydelig teknisk forståelse, er svært løsningsorientert og responderer raskt på forespørsler. Jeg kan på det varmeste anbefale dem.

 

Alexis Lundh

Leder for HeltFri.net

La oss samarbeide

La oss våge å drømme!

Hvordan kan vi støtte deg i å nå visjonene dine?