Tjenester

Webdesign

Få en moderne, brukervennlig hjemmeside.

Grafisk design

Få hjelp med design av brosjyrer, plakater, flyers, grafikk for sosiale medier, logoer, rolluper, etc.

Hjemmesidene.no

Om oss

Vi tilbyr hjelp med nettsider, nettbutikker, grafisk design og annonsering.

Kontakt oss

Ikke nøl med å kontakte oss hvis det er noe du føler Gud leder deg til å spørre oss om.

Nyttige lenker:

Referanser

Ofte stilte spørsmål

Portifolio

Cookies

Personvern

Informasjonskapsler

Dette er retningslinjene for informasjonskapsler («Retningslinjene») hos Hjemmesidene.no.

Sist oppdatert: 25. januar 2024

For å få dette nettstedet til å fungere ordentlig, plasserer vi noen ganger små datafiler kalt informasjonskapsler på enheten din. Disse informasjonskapslene lastes ned til datamaskinen din for å forbedre nettleseropplevelsen din, samt andre formål som er beskrevet i denne retningslinjen.

Følgelig er denne policyen en juridisk bindende avtale mellom deg («bruker», «besøkende», «deg» eller «din») og dette nettstedets administrator eller operatør («administrator», «operatør», «vi», «oss», eller «vår»). Denne siden med retningslinjer for informasjonskapsler beskriver hva informasjonskapsler er, hvilken informasjon de samler inn, hvorfor og hvordan de brukes av Hjemmesidene.no og noen av de relaterte produktene og tjenestene («tjenestene»). Vi vil også dele hvordan du kontrollerer og deaktiverer disse informasjonskapslene og trekker tilbake samtykket til å samle inn informasjonskapsler. Vær imidlertid oppmerksom på at disse handlingene kan nedgradere enkelte aspekter av dette nettstedets funksjonalitet.

For mer informasjon om hvordan vi bruker, samler inn og administrerer dine personopplysninger og informasjon, se vår personvernerklæring.

Hva er informasjonskapsler

Informasjonskapsler er dataene som blir lagret i tekstfiler på din mobile enhet eller datamaskin når du besøker et nettsted. Informasjonskapsler lar nettstedets server registrere og lagre dine handlinger og preferanser, for eksempel påloggingsinformasjon, brukerhistorikk, språkinnstillinger, skriftinnstillinger, fargeinnstillinger og andre visningspreferanser, over en bestemt periode. Informasjonskapsler sikrer at besøkende ikke kontinuerlig trenger å legge inn detaljer eller informasjon på nytt hver gang de besøker nettstedet på nytt eller surfer mellom sider.

Informasjonskapsler brukes til å huske preferansene dine for enkeltbesøk gjennom sesjonelle informasjonskapsler eller flere gjentatte besøk gjennom permanente informasjonskapsler.

Hvordan vi bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er avgjørende for at nettstedet vårt skal fungere optimalt og forbedre nettstedets ytelse for en bedre brukeropplevelse. Nettstedsadministratoren(e) kontrollerer alle informasjonskapsler som brukes på nettstedet og gir tredjeparter tilgang for statistikk og analyseformål. Informasjonskapsler er nødvendig for å huske å identifisere besøkende og huske nettstedets handlinger og online atferd.

Vi bruker informasjonskapsler av ulike grunner, som er forklart i detalj nedenfor. Vær oppmerksom på at informasjonskapslerelatert informasjon ikke brukes til å identifisere deg personlig.

Hvordan kontrollere informasjonskapsler

Du kan kontrollere og/eller slette informasjonskapsler på din mobile enhet eller datamaskin og justere nettleserinnstillingene for å forhindre informasjonskapsler. Brukere kan trekke tilbake samtykket til å samle informasjonskapsler på nettstedet. Du kan også bestemme om du vil godta nettstedets bruk av informasjonskapsler. Men å gjøre dette kan føre til at du gjentar innstillingene dine hver gang du besøker siden manuelt, og noen av nettstedets tjenester og funksjonalitet vil kanskje ikke fungere optimalt.

Deaktivere informasjonskapsler

Du kan deaktivere informasjonskapsler ved å justere alternativet i nettleserinnstillingene (se nettleserens «Hjelp» for mer informasjon). Vær imidlertid oppmerksom på at handlingen med å deaktivere informasjonskapsler vil påvirke besøkets funksjonalitet og bruken av denne nettsiden og mange andre. Dessverre vil deaktivering av informasjonskapsler vanligvis føre til at visse funksjoner og funksjoner på denne siden deaktiveres. I de fleste tilfeller er det ingen standardalternativer for nettsteder for å deaktivere informasjonskapsler uten å fullstendig deaktivere funksjonaliteten og funksjonene de legger til nettstedet. Det anbefales at du aktiverer informasjonskapsler for optimal funksjonalitet og service på nettstedet.

Informasjonskapslene vi bruker

Sesjonelle informasjonskapsler

Sesjonelle informasjonskapsler er midlertidige informasjonskapsler som er operative under ditt besøk og utløper når du lukker nettleseren.

Permanente informasjonskapsler

Permanente informasjonskapsler lagrer og beholder dine nettstedpreferanser på din mobile enhet eller datamaskin selv etter at du lukker nettleseren eller mobilenheten eller datamaskinen.

Nødvendige informasjonskapsler

Nødvendige informasjonskapsler lar nettstedet gi en bedre brukeropplevelse når du navigerer på nettstedet, dets tjenester og funksjoner. Disse informasjonskapslene lar oss gjenkjenne om du har opprettet og logget på en konto for å få tilgang til innholdet på nettstedet.

Informasjonskapsler for funksjonalitet

Funksjonalitetskapsler gjør at nettstedet fungerer optimalt, og følger dine nettstedpreferanser for fremtidige besøk. Disse gjenkjenner nettstedets brukernavn og tilpasninger.

Førsteparts informasjonskapsler

Førsteparts informasjonskapsler er informasjonskapslene som er forklart ovenfor og som settes av nettstedet.

Endringer og modifikasjoner

Hjemmesidene.no forbeholder seg retten til å endre disse retningslinjene og dens vilkår slik de er relatert til denne nettsiden og tjenestene når som helst, effektiv og i full kraft ved publisering av den oppdaterte versjonen på nettstedet.

Vennligst sjekk denne siden regelmessig for oppdateringer. Fortsatt bruk av nettstedet og dets tjenester etter det vil utgjøre ditt samtykke til slike endringer og modifikasjoner.

Aksept av retningslinjene

Du erkjenner herved at du har lest denne retningslinjen for informasjonskapsler og godtar alle dens bestemmelser, vilkår og betingelser. Ved å fortsette å få tilgang til og bruke denne nettsiden og dens tjenester, godtar du også å være juridisk bundet av denne informasjonskapslene. Hvis du ikke godtar å være bundet av vilkårene og betingelsene i denne policyen, har du ikke lov til å fortsette å få tilgang til eller bruke denne nettsiden og dens tjenester.

Mer informasjon

Vi stoler på at du har fått klarhet i vår bruk av informasjonskapsler. For mer informasjon om våre retningslinjer for informasjonskapsler, vennligst send oss en e-post på post@hjemmesidene.no.

 

Har du spørsmål?

Du er velkommen til å kontakte oss!