Tjenester

Webdesign

Få en moderne, brukervennlig hjemmeside.

Grafisk design

Få hjelp med design av brosjyrer, plakater, flyers, grafikk for sosiale medier, logoer, rolluper, etc.

Hjemmesidene.no

Om oss

Vi tilbyr hjelp med nettsider, nettbutikker, grafisk design og annonsering.

Kontakt oss

Ikke nøl med å kontakte oss hvis det er noe du føler Gud leder deg til å spørre oss om.

Nyttige lenker:

Referanser

Ofte stilte spørsmål

Portifolio

Cookies

Personvern

Kontakt oss

La oss samarbeide!

Bli mer synlig på nettet så det blir enklere å finne deg. Dette vil gjøre at du får flere følgere og lettere kan holde kontakten med kundene. Ta kontakt, så avtaler vi en uforpliktende prat!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
=

Send oss en beskjed

Vanligvis svarer vi innen 24 timer. 

post@hjemmesidene.no

«En helt ufattelig arbeidskapasitet og en lojalitet du skal lete lenge for å finne»

Ønsker med dette å anbefale hjemmesidene.no sine tjenester på det varmeste. Når jeg tenker på dem, så tenker jeg trofast, positiv, integritet, oppmuntrende, kreativ, dyktig og oppdatert på det som rører seg av nettsider og verktøy for den digitale verden. Som daglig leder i Betel Trondheim ser frem til om jeg får mulighet å være en referanseperson for dem.

Spørsmål?

Ofte Stilte Spørsmål

Hvor lang tid tar det å sette opp hjemmesiden?

Det varierer avhengig av omfanget av nettsiden og hvor raskt vi får informasjon og tilbakemeldinger fra dere. Normalt tar det 1-4 uker å sette opp en ny nettside.

Hvor mye koster det?

Prisen for en nettside er vanligvis fra 5.000 til 20.000 kr avhenger av størrelsen på nettsiden, hvor mye dere ønsker å bidra med selv i form av tekst og bilder og hvor mye endringer dere ønsker underveis. Etter en gratis innledende prat der dere presenterer deres ønsker for nettsiden setter vi opp et estimat på hvor mange timer vi vil bruke på arbeidet. Når dere har godkjent forslaget starter vi arbeidet. Vi fører timer og holder dere oppdatert fortløpende. Husk at vi har 100% fornøyd garanti, så dersom dere ikke er fornøyd med sluttresultatet betaler dere ingen ting.

Som en del av vårt samfunnsansvar tilbyr vi våre tjenester gratis til menigheter og kristne organisasjoner gjennom det frivillige arbeidet «For Jesus».

Hvilken platform bruker dere?

Vi bruker vanligvis WordPress med temaet Divi, som har et grafisk brukergrensesnitt der du kan legge til moduler (bilder, tekst, etc.) i rader og kolonner. Divi is ranked som det beste WordPress-temaet i verden Det brukes av over 800,000 nettsider og har 5/5 stjerner på TrustPilot basert på ca. 23,000 anmeldelser.

Kan jeg redigere nettsiden selv?

Å vedlikeholde nettsider krever litt teknisk kompetanse, men å redigere teksten og å publisere blogginnlegg er relativt enkelt.