Tjenester

Webdesign

Få en moderne, brukervennlig hjemmeside.

Grafisk design

Få hjelp med design av brosjyrer, plakater, flyers, grafikk for sosiale medier, logoer, rolluper, etc.

Hjemmesidene.no

Om oss

Vi tilbyr hjelp med nettsider, nettbutikker, grafisk design og annonsering.

Kontakt oss

Ikke nøl med å kontakte oss hvis det er noe du føler Gud leder deg til å spørre oss om.

Nyttige lenker:

Referanser

Ofte stilte spørsmål

Portifolio

Cookies

Personvern

Referanser

Hvorfor velge oss?

Vi tilbyr deg prisgunstige og funksjonelle nettsider av høy kvalitet. I følge våre kunder kjennetegnes vi av høy arbeidskapasitet, punktlighet, trofasthet, omtanke, velvillighet og målbevissthet.

Bibelskolen i Trondheim

«Så enormt til velsignelse!»

Hjemmesidene.no har gjort en enorm jobb! De er fantastisk dyktige! Flotte folk, virkelig helt fantastisk. Takknemlig for dem (og ikke bare all jobben de gjør) men det er en fantastisk hjelp i denne tid. De innehar mye egenskaper man trenger administrativt i en menighet og på en bibelskole.

— Heidi Midling – Rektor

I det daglige arbeidet vi har på skolen har det å få til gode innlegg på sosiale medier som Facebook og Instagram ikke vært lett. Det ble en byrde og ofte for lite regelmessig. Derfor har hjemmesidene.no blitt til en så stor velsignelse for oss. Kreativt innhold av høy kvalitet. Anbefales på det varmeste!

Bjørnar Strand

Klasseleder ved Bibelskolen i Trondheim

Ønsker med dette å anbefale hjemmesidene.no på det varmeste. De har en helt ufattelig arbeidskapasitet og en lojalitet du skal lete lenge for å finne. Når jeg tenker på dem, så tenker jeg trofast, positiv, integritet, oppmuntrende, kreativ, dyktig og oppdatert på det som rører seg av nettsider og verktøy for den digitale verden. Som daglig leder i Betel Trondheim ser frem til om jeg får mulighet å være en referanseperson for dem.

Trond Inge Midling

Daglig leder i Betel Trondheim

Samarbeidet med hjemmesidene.no har vært en gave. De har god kompetanse på oppsett og drift av nettsider og er lette å samarbeide med. Alle endringsønsker, små eller store, ble raskt tatt hånd om, slik at prosjektet hadde god framdrift. Anbefales varmt!

Else Kari Bjerva

Personalleder i Normisjon

Hjemmesidene.no sine bidrag i oppbyggingen av vår nettside har vært til uvurderlig hjelp. De har betydelig teknisk forståelse, er svært løsningsorientert og responderer raskt på forespørsler. Jeg kan på det varmeste anbefale deres tjenester.

Alexis Lundh

Leder for HeltFri.net

Hjemmesidene.no har hjulpet oss med hele prosessen i å lage en god hjemmeside tilpasset våre ønsker og behov. Gjennom utformingen av siden og senere ved behov for oppgraderinger og endringer har de alltid ytet topp service i rekordfart. Vi vil anbefale deres tjenester på det sterkeste!

Ivar Hegdal

Lærer ved Skaperverket

Vi i GodtNytt har fått god hjelp til å lage vår egen hjemmeside. Vi har skrevet tekster og sendt over forslag til bilder. Det ble et flott resultat. Vi er kjempefornøyde med resultatet og samarbeidet. Endringer blir gjort på en utmerket måte og vi får og forslag til gode løsninger for hjemmesiden. Vi har og fått en egen nettbutikk som fungerer utmerket med bestilling av materiell. Kan anbefales om dere vurderer å lage hjemmeside.

Geir Møller

Styreleder i GodtNytt

Jeg har i en periode på 6 måneder fått hjelp fra hjemmesidene.no. De kom med forslag til mal på side og veiledet meg i prosessen med å utvikle den. De har lagt inn tekst og bilder som jeg har forfattet/laget. De har sendt video med veiledning når jeg har trengt det. Kommunikasjonen har vært god og jeg har fått rask hjelp når jeg har bedt om det.

Ellen K. S. Møller

ArtByEllenKristine

Hjemmesidene.no er positive, effektive, raske til å svare og alltid interessert i å gjøre jobben best mulig. Om de ikke kan alt fra før er de lærevillige og åpen for innspill underveis. Jeg har benyttet meg av deres kompetanse på flere måter, og jeg er glad for at samarbeidet vi har også vil fortsette fremover.

Eivind Haaland

Nettredaktør for GuttogJente.no

Hjemmesidene.no har bidratt i ungdomsarbeidet i Shanghai Community Fellowship (SCF) i syv år. Gjennom denne tiden har de vist seg å være ekstremt pålitelig og flittig i alt de gjør, inkludert promoteringsmateriellet de har laget. De har gode ideer til grafikkene og videoene de har laget, og de produseres alltid til rett tid, med utmerket kvalitet!

Cameron Huckabee

Ungdomsleder i SCF

Vi er så fornøyd med hjelpen vi fikk fra hjemmesidene.no. Vi ønsket en fin og oversiktlig nettside med et funksjonelt søknadsskjema. Dette fikset de på en rask og god måte med en positiv innstilling. De er meget kreative i problemløsninger og samtidig god på å møte kundens ønsker og tanker for nettsiden. Anbefaler virkelig hjemmesidene.no!

Hilde W. Mbuebue

Tomasskolen

For en stund siden fikk jeg hjelp til å lage en hjemmeside. Det var hjemmesidene.no som hjalp meg med den. Det ble gjort helt gratis. På siden min finn du bilder som jeg har tatt og ikke minst sangene som jeg har skrevet. Det har betydd mye for meg at hjemmesidene.no hjalp meg med denne siden. Jeg slipper å sende rundt noter til alle som ønsker å bruke sangene mine. Det eneste de trenger å gjøre, er å laste dem ned som pdf-filer på pc-en, nettbrettet eller telefonen. Nettsiden fungerer godt på alle plattformer. Tilbakemelding tyder på at folk synes det er lett å finne frem på siden å få tak i det de vil ha. Den er blitt til velsignelse for mange mennesker og jeg er dypt takknemlig for hjelpen 😊

Terje M. Koløen

Låtskriver

I GodtNytt har vi hatt stor glede av dette samarbeidet. Vi tok kontakt da vi skulle lage hjemmeside. Hjemmesidene.no tar fort poengene, gjør sine vurderinger og kommer med forslag som vi vurderer. De er svært lojale. DERFOR: Har du behov for hjelp til hjemmeside er min sterkeste anbefaling: Ta kontakt med hjemmesidene.no. Da vil dere møte personer med omtanke, velvillighet og målbevissthet for prosjektet.

Arne Topland

GodtNytt

Jeg er strålende fornøyd med jobben hjemmesidene.no gjorde for meg. Ikke bare ble det en meget brukervennlig og fin nettside, men de oversatte også alt til engelsk og lagde praktiske kompendier av innholdet. De utviste kompetanse på praktiske løsninger og fikk også jobben gjort på forbløffende kort tid.

Lars Olav Gjøra

Bibelnerden

Samarbeidet med hjemmesidene.no har vært knirkefritt og herlig effektivt! Vi har jobbet godt sammen via e-post og zoom, og de forsinkelsene som har vært, er grunnet ting som har skjedd på vår side. Hjemmesidene.no er dyktige på det de gjør og har hjertet på rett plass. Jeg setter stor pris på nettsiden de har utviklet for oss i Tro & Medier! Kan anbefale dem på det sterkeste!

Ingunn O. Mercer

Tro & Medier

La oss samarbeide!

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Fortell oss hva du trenger og la oss avtale en gratis konsultasjon.