Tjenester

Webdesign

Få en moderne, brukervennlig hjemmeside.

Grafisk design

Få hjelp med design av brosjyrer, plakater, flyers, grafikk for sosiale medier, logoer, rolluper, etc.

Hjemmesidene.no

Om oss

Vi tilbyr hjelp med nettsider, nettbutikker, grafisk design og annonsering.

Kontakt oss

Ikke nøl med å kontakte oss hvis det er noe du føler Gud leder deg til å spørre oss om.

Nyttige lenker:

Referanser

Ofte stilte spørsmål

Portifolio

Cookies

Personvern

Om oss

Vi møter dine ønsker for nettsiden

Vi tilbyr deg prisgunstige og funksjonelle nettsider av høy kvalitet. I følge våre kunder kjennetegnes vi av høy arbeidskapasitet, punktlighet, trofasthet, omtanke, velvillighet og målbevissthet. 

Hei 👋

Vi er her for deg!

Vårt arbeid med nettsider startet med frivillig arbeid i de lokale menighetene Salem og Betel i Trondheim. For tiden er vi basert i Shanghai (Kina), noe som gjør at vi effektivt kan ta hånd om forespørsler du melder inn på slutten av arbeidsdagen og jobbe for deg mens du sover.

Vi har høy integritet, er kreative og sørger for at arbeidet med din hjemmeside har god fremdrift. Våre nettsider fungerer godt på alle plattformer.

Topp kundeservice!

Vi yter topp kundeservice; hos oss får du rask respons på e-post i arbeidstiden. Vi tilbyr effektiv veiledning i form av videoer og videosamtaler. Hos oss møter du en oppmuntrende, løsningsorientert og positiv innstilling. Med 10 års erfaring har vi opparbeidet oss solid teknisk forståelse. 

Våre verdier

Våre kunder opplever oss som lette å samarbeide med.

Lojalitet

Integritet

Kvalitet

Punktlighet

«En helt ufattelig arbeidskapasitet og en lojalitet du skal lete lenge for å finne»

Ønsker med dette å anbefale hjemmesidene.no sine tjenester på det varmeste. Når jeg tenker på dem, så tenker jeg trofast, positiv, integritet, oppmuntrende, kreativ, dyktig og oppdatert på det som rører seg av nettsider og verktøy for den digitale verden. Som daglig leder i Betel Trondheim ser frem til om jeg får mulighet å være en referanseperson for dem.

Referanser

Les hva de vi har arbeidet for tidligere skriver om hjelpen de fikk.

Prosjektet hadde god framdrift

Hjemmesidene.no har god kompetanse på oppsett og drift av nettsider og er lette å samarbeide med. Alle endringsønsker, små eller store, ble raskt tatt hånd om, slik at prosjektet hadde god framdrift. Anbefales varmt!

 

Else Kari Bjerva

Personalleder i Normisjon

De er fantastisk dyktige!

Hjemmesidene.no har gjort en enorm jobb! Flotte folk, virkelig helt fantastisk. Takknemlig for dem (og ikke bare all jobben de gjør) men det er en fantastisk hjelp i denne tid. De innehar mye egenskaper man trenger administrativt i en menighet og på en bibelskole.

 

Heidi Midling

Rektor ved Bibelskolen i Trondheim

Kreativt innhold av høy kvalitet!

I det daglige arbeidet vi har på skolen har det å få til gode innlegg på sosiale medier som Facebook og Instagram ikke vært lett. Det ble en byrde og ofte for lite regelmessig. Derfor har hjelpen fra hjemmesidene.no blitt til en så stor velsignelse for oss. Anbefales på det varmeste!

 

Bjørnar Strand

Klasseleder ved Bibelskolen i Trondheim

En uvurderlig hjelp!

Hjemmesidene.no sine bidrag i oppbyggingen av vår nettside har vært til uvurderlig hjelp. De har betydelig teknisk forståelse, er svært løsningsorientert og responderer raskt på forespørsler. Jeg kan på det varmeste anbefale dem.

 

Alexis Lundh

Leder for HeltFri.net

La oss samarbeide

La oss våge å drømme!

Hvordan kan vi støtte deg i å nå visjonene dine?