Tjenester

Webdesign

Få en moderne, brukervennlig hjemmeside.

Grafisk design

Få hjelp med design av brosjyrer, plakater, flyers, grafikk for sosiale medier, logoer, rolluper, etc.

Hjemmesidene.no

Om oss

Vi tilbyr hjelp med nettsider, nettbutikker, grafisk design og annonsering.

Kontakt oss

Ikke nøl med å kontakte oss hvis det er noe du føler Gud leder deg til å spørre oss om.

Nyttige lenker:

Referanser

Ofte stilte spørsmål

Portifolio

Cookies

Personvern

Nettside

Bibelskolen i Trondheim

Hjemmesiden var utdatert og skolen ønsket et nytt og friskt uttrykk.

Kort om prosjektet

Med et begrenset budsjett og behov for en ny, responsiv nettside, ble For Jesus løsningen. Skolen markedsfører seg ovenfor elever i inn- og utland. Derfør ønsket de både en norsk og en engelsk hjemmeside. I tillegg ønsket de hjelp med design av brosjyre, innlegg for sosiale medier og rollup. For Jesus har også bistått med annonsering på Facebook, Instagram, YouTube, Google og Bing.

Fakta om prosjeket

Dato: 26. desember 2021
Kategori: Nettsider

Utfordringen

Bibelskolen i Trondheim (BiT) ønsket å bygge markedsføringen rundt den røde biten (logoen deres) og visjonen som starter med bokstavene i BiT: Bygge, Inspirere og Trene. 

Vår løsning

Løsningen ble å alltid ha BiT-logoen synlig i menyen på toppen sammen med en knapp for å søke, slik at søknadsskjemaet alltid er lett tilgjengelig. Promoteringen av studieprogrammene ble bygget rundt nøkkelordene Bygge, Inspirere, Trene. Siden Trondheim er Norges mest populære studieby var det naturlig å bruke Trondheimsbilder i promoteringen.

Hjemmesidene.no har gjort en enorm jobb! De er fantastisk dyktige!

Hjemmesidene.no er så enormt til velsignelse! Flotte folk, virkelig helt fantastisk. Takknemlig for dem (og ikke bare all jobben de gjør) men det er en fantastisk hjelp i denne tid. De innehar mye egenskaper man trenger administrativt i en menighet og på en bibelskole.