Tjenester

Webdesign

Få en moderne, brukervennlig hjemmeside.

Grafisk design

Få hjelp med design av brosjyrer, plakater, flyers, grafikk for sosiale medier, logoer, rolluper, etc.

Hjemmesidene.no

Om oss

Vi tilbyr hjelp med nettsider, nettbutikker, grafisk design og annonsering.

Kontakt oss

Ikke nøl med å kontakte oss hvis det er noe du føler Gud leder deg til å spørre oss om.

Nyttige lenker:

Referanser

Ofte stilte spørsmål

Portifolio

Cookies

Personvern

Nettside

Tomasskolen

Skolen ønsket ny hjemmeside fordi det var tungvint for dem å måtte gå via en utvikler hver gang de skulle oppdatere den gamle nettsiden.

Kort om prosjektet

Tomasskolen er en kristen grunnskole i vekst. Ved å bla i arkivet på skolens Facebook-side fant vi mange gode bilder som kunne brukes til å promotere det gode skolemiljøet. Med et økende antall elever var det viktig å effektivisere håndteringen av søknader. 

Fakta om prosjeket

Dato: 14. mars 2023
Kategori: Nettsider

Utfordringen

Søknadsskjemaene for skoleplass og SFO er den viktigste funksjonen på hjemmesiden. I promoteringen ønsket skolen å fremheve at de har variert og spennende undervisning, samt sentral beliggenhet med kort vei til kollektivtransport.

Vår løsning

Søknadsskjemaet ble forbedret slik at foreldre kunne søke for flere barn på en gang. Dersom de har barn i 1-4. klasse får de tilbud om å søke om SFO-plass samtidig som de fyller ut søknaden om skoleplass. Søknaden blir videresendt automatisk til SFO leder dersom de søker om SFO-plass, noe som sparer kontorer for administrativt arbeid.

«Hjemmesidene.no er meget kreative i problemløsninger og samtidig god på å møte kundens ønsker og tanker.»

Vi er så fornøyd med hjelpen vi fikk fra hjemmesidene.no. Vi ønsket en fin og oversiktlig nettside med et funksjonelt søknadsskjema. Dette fikset de på en rask og god måte med en positiv innstilling. Anbefaler virkelig deres tjenester.