Tjenester

Webdesign

Få en moderne, brukervennlig hjemmeside.

Grafisk design

Få hjelp med design av brosjyrer, plakater, flyers, grafikk for sosiale medier, logoer, rolluper, etc.

Hjemmesidene.no

Om oss

Vi tilbyr hjelp med nettsider, nettbutikker, grafisk design og annonsering.

Kontakt oss

Ikke nøl med å kontakte oss hvis det er noe du føler Gud leder deg til å spørre oss om.

Nyttige lenker:

Referanser

Ofte stilte spørsmål

Portifolio

Cookies

Personvern

Nettbutikker

Art by Ellen Kristine

Ellen ønsket å opprette en nettbutikk for å selge maleriene sine.

Kort om prosjektet

Ellen skal snart pensjonere seg og ønsker å bruke mer tid på å male. Hun har fått god respons på bildene av maleriene henne som hun har publisert på Instagram. Flere hadde uttrykt interesse for å kjøpe bildene. Derfor ønsket hun å sette opp en nettbutikk der hun kunne presentere sitt galleri og selge bilder til hele verden.

Fakta om prosjeket

Dato: 1. januar 2024
Kategori: Nettbutikker

Utfordringen

Ettersom malingen foreløpig er en hobby og Ellen ikke selger bilder i stor skala var det viktig å finne en nettbutikk-løsning som ikke var dyr å drifte. Siden nettsiden retter seg mot både norske og utenlandske kjøpere var det ønske om at nettsiden skulle være tilgjengelig både på norsk og engelsk.

Vår løsning

Fordelen med å sette opp en nettbutikk i WordPress og WooCommerce er at det ikke er noen faste kostnader knyttet til dette. PayPal ble valgt som betalingsløsning ettersom det er en internasjonalt annerkjent løsning som også gir mulighet for å betale med bank- eller kredittkort. En språkvelger i menyen gir mulighet til å endre språk til engelsk.

«Kommunikasjonen har vært god og jeg har fått rask hjelp når jeg har bedt om det. «

Jeg har i en periode på 6 måneder fått hjelp fra hjemmesidene.no. De kom med forslag til mal på side og veiledet meg i prosessen med å utvikle den. De har lagt inn tekst og bilder som jeg har forfattet/laget. De har sendt video med veiledning når jeg har trengt det.